Konserttitoiminta

 

ELive Music suunnittelee ja toteuttaa erilaisia konsertteja, projekteja ja konserttisarjoja omille yhtyeilleen. ELive Music ideoi jatkuvasti tapoja tavoittaa uusia kuuntelijoita sekä edistää kulttuurin virkistävää vaikutusta. Vuosien varrella ELive Music on järjestänyt laajan kirjon monenlaisia konsertteja. Näistä mainittakoon esimerkiksi ”Soul What?” -soul/jazz yhtyeen konsertit, Söderbacka-Matikainen Duon ”Musiikkia Arjen Keskellä -konserttisarja sekä ”ELive Jazz Happening” -ulkotapahtuma.

ELive Music toimii ”Soul What?” -yhtyeen konserttijärjestäjänä

Soul What? yhtyeen konsertteja ELive Music on järjestänyt aivan alusta asti. Järjestelyihin on mahtunut mm. 2013 vuoden yhtyeen debyyttilevyn ”The Silver Lining” julkaisukiertue sekä vuoden 2016 yhtyeen toisen levyn ”What Lies Ahead” julkaisukiertue. Vuosina 2018-2019 ELive Music järjestää ”Soul What? feat. Joonatan Rautio” yhtyeelle 10 vuotisjuhlakiertuetta.

”Musiikkia Arjen Keskellä” -konserttisarja

Vuosina 2015-2021 ELive Music on järjestänyt konsertteja teeman ”Musiikkia Arjen Keskellä” -alla. Jokaisessa esityksessä Söderbacka-Matikainen Duon mukana on yksi vieras, jonka ympärille Duo kokoaa, säveltää ja sovittaa musiikin. ”Musiikkia Arjen Keskellä” -projektin keskeisenä ajatuksena on herättää ihmisille mielikuvia musiikin kautta. Kulttuuri-esitysten tuomisella arjen keskelle madalletaan kynnystä kulttuurin kokemiseen ja mahdollistetaan sen enenevä vaikutus voimavarojen lähteenä. Esiintymiset ovat kahviloissa, kirjastossa yms. paikoissa eikä konsertteihin ole pääsymaksua, vaan yleisö voi tukea toimintaa vapaaehtoisella maksulla. Tarjoamme ihmisille tasokkaita (ja yllättäviäkin) kokemuksia konserttisalien ulkopuolella.
”Musiikkia Arjen Keskellä”-projekti on ollut mahdollista toteuttaa rahoittajien ansiosta. Rahoittajina projektissa on vuosien varrella ollut: Taiteen edistämiskeskus (Taike), SKR, Svenska Kulturfonden, Föreningen Konstsamfundet, Kokkolan Kaupunki, Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden r.s. 

Söderbacka-Matikainen Duo:n vieraina ”Musiikkia Arjen Keskellä” konserttisarjassa ovat olleet mm.

”ELive Jazz Happening” tapahtuma

Kesällä 2018 Elive Music järjesti ensimmäisen ulkotapahtumansa ”ELive Jazz Happening 2018” yhteistyössä Kokkolan Kaupungin kulttuuripalveluiden ja Vohvelikahvilan kanssa. Ensimmäistä kertaa järjestetty ELive Jazz Happening oli kodikas ja matalankynnyksen musiikkitapahtuma aivan Kokkolan keskustassa. Tapahtumapaikkana toimi idyllinen Vohvelikahvilan sisäpiha, joka sijaitsee Pitkänsillankadun varrella olevassa museokorttelissa. ELive Jazz Happening oli osa Kokkolan Kesäviikkojen ohjelmaa ja jatkoi aiemmin samalla paikalla järjestetyn ”Vohvelijazz” nimisen tapahtuman. Tapahtumasta toivotaan vuosittain toistuvaa.

Vuoden 2018 ELive Jazz Happeningissä kuultiin laulaja Jesse Kaikurannan upeita tulkintoja jazzsävellyksistä, Suomen arvostetuimman jazzkitaristin, Teemu Viinikaisen, pysäyttävä soolokonsertti sekä Soul What? feat. Joonatan Rautio soul/jazzyhtyeen äärimmäisen energinen ja mukaansa tempaava 10v. juhlakonsertti.

Yhteistyötä ELive Musicin kanssa?

Ota yhteyttä, jos sinulla on tarvetta meidän kautta toteutettavaan konserttiin, haluaisit tukea jotain toimintaamme tai jos mielessäsi on projekti-idea, johon ELive Music sopisi yhteistyökumppaniksi.