Meistä

ELive Music -yrityksen takaa löytyvät Keski-Pohjanmaalla asuvat muusikot Eevalotta Matikainen ja Martin Söderbacka. Vahva ammattitaito, intohimo ja kutsumus musiikkia kohtaan ovat pohja ELive Music:n toiminnalle. Kaikessa kaksikon toteutuksessa on kuultavissa ja nähtävissä ammattiylpeys sekä tinkimätön laadun tavoittelu. ELive Music on luotettava, joustava ja luova yhteistyökumppani.

ELive Music:n toiminta kattaa laajasti musiikkialan eri työtehtäviä. Päätoimiala on erilaisten esitysten järjestäminen. Yrityksen alla toimii ohjelmatoimisto, jolla on useita erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sopivia yhtyeitä. Matikainen ja Söderbacka kasvattavat kokoonpanojaan ammattilaisilla aina tilanteeseen sopivaksi laajan verkostonsa avulla. Eri tyylilajien muusikoiden lisäksi Matikaisella ja Söderbackalla on laaja kontakti-verkosto muihinkin kulttuurialan toimijoihin kuten mm. tanssijoihin, ääni-taiteilijoihin, valokuvaajiin ja näyttelijöihin. Vuosien varrella ELive Music:n esityksissä on ollut vierailijoina mm. Jukka Perko, Teemu Viinikainen, Joonatan Rautio, Toni Porthén, Sid Hille, Siim Aimla(EST) sekä Jesse Kaikuranta. ELive Music:n ohjelmatoimiston kokoonpanoja ovat mm. Söderbacka-Matikainen Duo erilaisine vierailijoineen ja projekteineen, tyylikästä tunnelmaa tilaisuuksiin luova ELive Jazztrio sekä omaa tuotantoaan esittävä soul/jazz-kokoonpano Soul What? Feat. Joonatan Rautio. ELive Music on toteuttanut mielenkiintoisia musiikillisia projekteja niin tilauksesta kuin omasta ideoinnistaankin. Näistä mainittakoon mm. Eino Leinon päivään tilattu Eino Leinon runoihin pohjautuva vajaan 15 minuutin mittainen teos: ”Soi Sävelet Rauhaa Syvää – Eino Leino runo ja musiikkiesitys” sekä Matikaisen ja Söderbackan itsensä ideoima ”Sävel Soi Joulun Taikaa – Musiikillinen Jouluevankeliumi”

Omien konserttien järjestäminen on ELive Music:n keskeisintä toimintaa ohjelmatoimiston ohella. Vuosien varrella ELive Music on järjestänyt lukuisia konserttikiertueita, joulukonsertteja, kahvilakonsertteja yms. Matikainen ja Söderbacka etsivät kokoajan uusia tapoja toteuttaa musiikkia ja keinoja saada sitä yhä uusien kuuntelijoiden ulottuville. He ideoivat säännöllisesti tuoreita projekteja, joiden avulla musiikin voimaannuttava vaikutus tavoittaisi yhä laajemmin ihmisiä. Tällaisista projekteista mainittakoon mm. ”Musiikkia Arjen Keskellä”-, jonka kautta Matikainen ja Söderbacka ovat työllistäneet ammattimuusikoita sekä tarjonneet korkealaatuista konserttitoimintaa Pohjanmaan alueella arjen keskellä mm. kahviloissa ja kirjastoissa. Matikaisen ja Söderbackan tavoitteellisuudesta ja ammattimaisuudesta kertovat omalta osaltaan useat arvostetut yhteistyökumppanit sekä apurahat ja tuet, joita he ovat vuosien varrella saaneet lukuisia kertoja.

Ohjelmatoimiston ja konserttien järjestämisen lisäksi ELive Music:n palveluihin kuuluvat äänityspalvelut sekä äänituotanto.  Matikainen ja Söderbacka äänittävät tilauksesta basso- ja kitararaitoja omassa ELive Music Studiossaan.  Lisäksi Elive Music:lta voi tilata kokonaisuudessaan esim musiikkia mainosvideoihin. Tällaisesta yksittäisestä kappaleen tuottamisesta esimerkkinä Paapii Design OY:n mainosvideon musiikki ”PaaPii Theme” (2017). Elive Music:n alla toimii levymerkki, jolla se  tuottaa levyjä omille yhtyeilleen. Tähän mennessä ELive Music on julkaissut kaksi täyspitkää albumia: ELive CD 002 ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio: What Lies Ahead” (2016) sekä ELive CD 001 ”Soul What?: The Silver Lining”.

Eevalotta Matikainen – basso
Yrittäjä
+358445312152
eevalotta.matikainen@elivemusic.fi

Martin Söderbacka – kitara ja laulu
Yrittäjä
+358407376716
martin.soderbacka@elivemusic.fi