Meistä

ELive Music -yrityksen takaa löytyvät Keski-Pohjanmaalla asuvat muusikot Eevalotta Matikainen ja Martin Söderbacka. Vahva ammattitaito, intohimo ja kutsumus musiikkia kohtaan ovat pohja ELive Music:n toiminnalle. Kaikessa kaksikon toteutuksessa on kuultavissa ja nähtävissä ammattiylpeys sekä tinkimätön laadun tavoittelu. ELive Music on luotettava, joustava ja luova yhteistyökumppani.

Eevalotta Matikainen – basso
Toimitusjohtaja
+358445312152
eevalotta.matikainen@elivemusic.fi

Martin Söderbacka – kitara ja laulu
Muusikko, miksaukset ja masterointi
+358407376716
martin.soderbacka@elivemusic.fi

Ohjelmatoimisto,

tapahtumajärjestäjä,

ELive Jazz Happening Jazz Konsertti
ELive Musicillä on käytössään laaja verkosto kulttuurialan ammattilaisia.
Kuva: Johan Hagström

ELive Music:n toiminta kattaa laajasti musiikkialan eri työtehtäviä. Päätoimiala on erilaisten esitysten järjestäminen. Yrityksen alla toimii ohjelmatoimisto, jolla on useita erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sopivia yhtyeitä. Matikainen ja Söderbacka kasvattavat kokoonpanojaan ammattilaisilla aina tilanteeseen sopivaksi laajan verkostonsa avulla. Eri tyylilajien muusikoiden lisäksi Matikaisella ja Söderbackalla on laaja kontakti-verkosto muihinkin kulttuurialan toimijoihin kuten mm. tanssijoihin, ääni-taiteilijoihin, valokuvaajiin ja näyttelijöihin. Vuosien varrella ELive Music:n esityksissä on ollut vierailijoina mm. Jukka Perko, Teemu Viinikainen, Joonatan Rautio, Toni Porthén, Sid Hille, Siim Aimla (EST) sekä Jesse Kaikuranta. ELive Music:n ohjelmatoimiston kokoonpanoja ovat mm. Söderbacka-Matikainen Duo erilaisine vierailijoineen ja projekteineen, tyylikästä tunnelmaa tilaisuuksiin luova ELive Jazztrio sekä omaa tuotantoaan esittävä soul/jazz-kokoonpano Soul What? Feat. Joonatan Rautio. ELive Music on toteuttanut mielenkiintoisia musiikillisia projekteja niin tilauksesta kuin omasta ideoinnistaankin. Näistä mainittakoon mm. Eino Leinon päivään tilattu Eino Leinon runoihin pohjautuva vajaan 15 minuutin mittainen teos: ”Soi Sävelet Rauhaa Syvää – Eino Leino runo ja musiikkiesitys” sekä Matikaisen ja Söderbackan itsensä ideoima ”Sävel Soi Joulun Taikaa – Musiikillinen Jouluevankeliumi”

ELive Music kehittää KOKKOLAN ALUEELLE RIKKAAMPAA ELÄVÄÄ JAZZHENKISTÄ TOIMINTAA JA KUUNTELUKULTTUURIA

Omien konserttien järjestäminen on ELive Music:n keskeisintä toimintaa ohjelmatoimiston ohella. Vuosien varrella ELive Music on järjestänyt lukuisia konserttikiertueita, joulukonsertteja, kahvilakonsertteja yms. Matikainen ja Söderbacka etsivät kokoajan uusia tapoja toteuttaa musiikkia ja keinoja saada sitä yhä uusien kuuntelijoiden ulottuville. He ideoivat säännöllisesti tuoreita projekteja, joiden avulla musiikin voimaannuttava vaikutus tavoittaisi yhä laajemmin ihmisiä. Tällaisista projekteista mainittakoon mm. ”Musiikkia Arjen Keskellä”-, jonka kautta Matikainen ja Söderbacka ovat työllistäneet ammattimuusikoita sekä tarjonneet korkealaatuista konserttitoimintaa Pohjanmaan alueella arjen keskellä mm. kahviloissa ja kirjastoissa. Matikaisen ja Söderbackan tavoitteellisuudesta ja ammattimaisuudesta kertovat omalta osaltaan useat arvostetut yhteistyökumppanit sekä apurahat ja tuet, joita he ovat vuosien varrella saaneet lukuisia kertoja.

ELive Jazz Happening -jazzfestivaalin vuosina 2018-2020. Artisteina: Tuomo Prättälä Trio, Joonatan Rautio Trio, Charlotta Curves & Söderbacka-Matikanen Duo, Jukka Perko, Joonas Haavisto & KPKO, Osmo Ikonen & Soul What?, Mikael Svarvar Band, Söderbacka-Matikainen Duo feat. Joonatan Rautio. Jesse Kaikuranta sings jazz, Teemu Viinikainen Solo, Soul What? feat. Joonatan Rautio.

”Musiikkia Arjen Keskellä” kahvilakonserttisarja on ilahduttanut kuuntelijoitaan jo useita vuosia. Vieraina mm. Manuel Dunkel, Mikko Hassinen, Mikko Pettinen, Teemu Viinikainen, Joonatan Rautio, David Lyttle (IRL), Jesse Kaikuranta, Sid Hille, Minna Raskinen, Mikael Svarvar ja Mika Mylläri.

”ELive Stream” konserttisarja vuonna 2020-2021: Vieraina: Manuel Dunkel, Mikko Pettinen, Susanna Eronen, Joonatan Rautio, Mikael Svarvar ja Charlotta Curves.

”Pintaa Syvemmälle – Nära Inpå” -musiikki ja tarinaklubi 2019-2021. Vieraina: Mika Mylläri, Niko Riippa, Charlotta Curves, Matti Oja, Jani Klemola, Mikael Svarvar, Noora Kataja ja Isa Lindgren.

”Jazzia Lapsille” -konserttikiertueet kouluissa 2019, 2020 ja 2021.

ELive Jazz Happening festival kuva Johan Hagström

Tunnelmia “ELive Jazz Happening 2018” festivaalipäivältä Kokkolasta.
Kuva: Johan Hagström

jazz konsertti Kokkola

Joonatan Rautio & Söderbacka-Matikainen Duo  “Musiikkia Arjen Keskellä” -kahvilakonserttisarjan konsertissa Kokkolassa Café Kahvipuussa.
Kuva: Eevalotta Matikaisen kuva-arkistosta

ELive Music Records

ELive Music:n alla toimii levymerkki, jolla se  tuottaa levyjä omille yhtyeilleen. Tähän mennessä ELive Music on julkaissut kolme täyspitkää albumia:
-ELive CD 003 ”Söderbacka Matikainen Duo – Christmas” (2022),
-ELive CD 002 ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio: What Lies Ahead” (2016) sekä
-ELive CD 001 ”Soul What?: The Silver Lining”.