Ohjelmatoimisto

ELive Music ohjelmatoimisto tarjoaa elävää musiikkia kaikenlaisiin tilaisuuksiin. ELive Music:llä on käytettävissään laaja kontaktiverkosto, joka mahdollistaa runsaan kirjon erilaisia musiikkiesityksiä sekä kokoonpanoja, joista mainittakoon vakiintuneet yhtyeet: ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio” sekä ”Söderbacka-Matikainen Duo”.

Äänityspalvelut

Äänitämme tilauksesta kitara- ja bassoraitoja. ELive Music:illa on kokoelma vintage kitaroita, bassoja sekä vahvistimia joita käytetään äänityksissä. Laatu on meille tärkeä ja me käytämne etuasteina Neve 4081 ja muuntimina myös Neve sekä Lynx. Käytämme laadukkaita mikrofoneja mm. Neumann, Bang&Olufsen, Audio-Technica, Octava, Shure jne. Lisäksi ELive Music tarjoaa miksauspalvelua studio- ja liveäänityksiin.

Äänituotanto

ELive Music:ltä voit tilata mm. yrityksellesi sävelletyn tunnusmusiikin sekä tausta- tai mainosmusiikin yrityksesi videolle. Meidän kauttamme koko musiikin tuotanto hoituu helposti yhdellä laskulla: säveltäminen, äänittäminen, miksaus ja masterointi. Käytämme aina alan ammattilaisia.

Konserttitoiminta

ELive Music suunnittelee ja toteuttaa erilaisia konsertteja, projekteja ja konserttisarjoja omille yhtyeilleen. Elive Music ideoi jatkuvasti tapoja tavoittaa uusia kuuntelijoita sekä edistää kulttuurin virkistävää vaikutusta. Elive Music:n luotsaamista projekteista mainittakoon mm. suuren suosion saavuttanut ”Musiikkia Arjen Keskellä”-konserttisarja, jossa Söderbacka-Matikainen Duo tarjoili korkeatasoisia konsertteja kirjastoissa ja kahviloissa nimekkäiden vierailijoittensa kanssa. Ota yhteyttä, jos sinulla on tarvetta meidän kautta toteutettavaan konserttiin tai jos mielessäsi on projekti-idea, johon ELive Music sopisi yhteistyökumppaniksi.

Share This