Ohjelmatoimisto

ELive Music ohjelmatoimisto tarjoaa elävää musiikkia kaikenlaisiin tilaisuuksiin. ELive Musicillä on käytettävissään laaja kontaktiverkosto, joka mahdollistaa runsaan kirjon erilaisia musiikkiesityksiä sekä kokoonpanoja, joista mainittakoon vakiintuneet yhtyeet: ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio” sekä ”Söderbacka-Matikainen Duo”.

Studiopalvelut

Audio Fix palvelumme avulla saat parannetun version esim. äänittämästäsi puheesta. Miksaus ja masterointi sekä tilauksesta äänitettyjä kitara ja bassoraitoja.

Äänituotanto 

Meiltä voit tilata mm. yrityksellesi sävelletyn äänilogon, tunnusmusiikin taikka tausta- tai mainosmusiikin yrityksesi videolle. Meidän kauttamme koko musiikin tuotanto hoituu helposti yhdellä laskulla: säveltäminen, äänittäminen, miksaus ja masterointi. Käytämme aina alan ammattilaisia. 

Konserttitoiminta 

ELive Music suunnittelee ja toteuttaa erilaisia konsertteja, projekteja ja konserttisarjoja omille yhtyeilleen. Elive Music ideoi jatkuvasti tapoja tavoittaa uusia kuuntelijoita sekä edistää kulttuurin virkistävää vaikutusta. ELive Musicin luotsaamista projekteista mainittakoon jazzfestivaali ELive Jazz Happening ja suuren suosion saavuttanut ”Musiikkia Arjen Keskellä”-konserttisarja, jossa Söderbacka-Matikainen Duo tarjoili korkeatasoisia konsertteja kirjastoissa ja kahviloissa nimekkäiden vierailijoittensa kanssa. Ota yhteyttä, jos sinulla on tarvetta meidän kautta toteutettavaan konserttiin tai jos mielessäsi on projekti-idea, johon ELive Music sopisi yhteistyökumppaniksi.