Hinnasto


Ohjelmatoimisto

ELive Music:ltä löytyy sopiva kokoonpano kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä jokaiseen budjettiin. Ota yhteyttä niin etsitään teille sopiva vaihtoehto.

Tarjolla mm.
Söderbacka-Matikainen Duo 650€
(esitysmusiikki / taustamusiikki)

ELive Jazztrio 950€
(esitysmusiikki / taustamusiikki)

ELive Viihde 1500€
(esitysmusiikki / tanssimusiikki)

ELive Showband 2350€
(esitysmusiikki / tanssimusiikki / show)

Soul What? Feat. Joonatan Rautio 2000€
(omaa tuotantoa, konserttikokonaisuus)

Ohjelmatoimiston palveluiden hinnat ovat pakettilaskutushintoja, jotka sisältävät kaikki kulut esiintymispaikan ollessa 100km säteellä Kokkolasta. Hintoihin sisältyy myös Teoston lupamaksut, jotka ELive Music hoitaa kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.  Esiintymispalkkion alv on 0% (Arvonlisäverolaki 45 pykälä 1 momentti kohdat 1 ja 2.). Soittoaika yhtyeillä ”Söderbacka-Matikainen Duo”, ”ELive Jazztrio”, ”ELive Viihde”  ”ELive Showband” ja ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio” on max. 2x45min. Hintoihin sisältyy tarvittava äänentoisto musiikille sekä perusvalaistus. Suuremmat valoshow:t sovittavissa erikseen. Ota yhteyttä, niin lasketaan tarjous esiintymispaikan ollessa yli 100km päässä Kokkolasta, soittoajan poiketessa mainituista tai jos etsit jotain erityistä kokoonpanoa tai räätälöityä esitystä. Hinnat sovitaan aina etukäteen, ei piilokuluja! 


Äänityspalvelut

Kitara- tai bassoraita äänitteellesi 162,40€/raita
Kysy tarjous, jos haluat useampaa raitaa tai koko levyyn basso- tai kitararaidat.

Miksaus 35,89€/tunti
Masterointi ISRC-koodeilla 45€/biisi
Palvelu saatavana myös pakettihintaan, kysy tarjous!


Äänituotanto

Äänilogo alk. 380€
Tunnusmusiikki, taustamusiikki videollesi tai mainosmusiikki yrityksellesi. Musiikin kesto < 1min. alk. 550€

Äänituotannon hintoihin sisältyy koko musiikin tuotanto: säveltäminen, äänittäminen, miksaus ja masterointi. Tarkka hinta sovitaan aina etukäteen, ei piilokuluja!


Konsertit

Söderbacka-Matikainen Duo 650€
Soul What? Feat. Joonatan Rautio 2000€

Konserttien hinnat ovat pakettilaskutushintoja, jotka sisältävät kaikki kulut esiintymispaikan ollessa 100km säteellä Kokkolasta. Soittoaika yhtyeillä ”Söderbacka-Matikainen Duo” ja ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio” on max. 2x45min. Hintoihin sisältyy tarvittava äänentoisto musiikille sekä perusvalaistuksen.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Share This