Hinnasto


Ohjelmatoimisto

ELive Musiciltä löytyy sopiva kokoonpano kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä jokaiseen budjettiin. Ota yhteyttä niin etsitään teille sopiva vaihtoehto. Ohjelmatoimiston HINNAT SISÄLTÄVÄT 10% ALV.

Tarjolla mm.
Söderbacka-Matikainen Duo 720€ (sis. alv 10%)
(esitysmusiikki / taustamusiikki)

Soul What? Feat. Joonatan Rautio 2200€ (sis. alv 10%)
(omaa tuotantoa, konserttikokonaisuus)

Ohjelmatoimiston palveluiden hinnat ovat pakettilaskutushintoja, jotka sisältävät kaikki kulut esiintymispaikan ollessa 100km säteellä Kokkolasta. Hintoihin sisältyy myös Teoston lupamaksut, jotka ELive Music hoitaa kokonaisuudessaan yritysasiakkaiden puolesta. Soittoaika yhtyeillä ”Söderbacka-Matikainen Duo”,  ja ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio” on max. 2x45min. Hintoihin sisältyy tarvittava äänentoisto musiikille sekä perusvalaistus. Suuremmat valoshow:t sovittavissa erikseen. Ota yhteyttä, niin lasketaan tarjous esiintymispaikan ollessa yli 100km päässä Kokkolasta, soittoajan poiketessa mainituista tai jos etsit jotain erityistä kokoonpanoa tai räätälöityä esitystä. Hinnat sovitaan aina etukäteen, ei piilokuluja! 


STUDIOpalvelut

(hinnat sisältävät 24% alv)

Masterointi ISRC-koodeilla, single julkaisut 55€ (sis. alv 24%)
Palvelu saatavana myös pakettihintaan, kysy tarjous albumille!

Miksaukset alk. 90€ / kappale (sis. alv 24%)

Äänikirjan miksaus ja masterointi alk. 310€ (sis. alv 24%)

Kitara- tai bassoraita äänitteellesi 230€/raita
(sis. alv 24%)
Kysy tarjous, jos haluat useampaa raitaa tai koko levyyn basso- tai kitararaidat.

Audio fix (täydellinen ratkaisu parantamaan puheraitasi esim. Youtube videoissa) alk. 100€ (sis. alv 24%)


Äänituotanto

(hinnat sisältävät 24% alv)

Äänilogo alk. 475€ (sis. alv 24%)
Tunnusmusiikki, taustamusiikki videollesi tai mainosmusiikki yrityksellesi. Musiikin kesto < 1min. alk. 685€ (sis. alv 24%)

Äänituotannon äänilogo ja tunnusmusiikki, taustamusiikki ja mainosmusiikki palveluidein hintoihin sisältyy koko musiikin tuotanto: säveltäminen, äänittäminen, miksaus ja masterointi. Tarkka hinta sovitaan aina etukäteen, ei piilokuluja!


Konsertit

Söderbacka-Matikainen Duo 720€
Soul What? Feat. Joonatan Rautio 2200€

Konserttien hinnat ovat pakettilaskutushintoja, jotka sisältävät kaikki kulut esiintymispaikan ollessa 100km säteellä Kokkolasta. Soittoaika yhtyeillä ”Söderbacka-Matikainen Duo” ja ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio” on max. 2x45min. Hintoihin sisältyy tarvittava äänentoisto musiikille sekä perusvalaistuksen.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.