Hinnasto


Ohjelmatoimisto

ELive Musiciltä löytyy sopiva kokoonpano kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä jokaiseen budjettiin. Ota yhteyttä niin etsitään teille sopiva vaihtoehto. Ohjelmatoimiston HINNAT SISÄLTÄVÄT 10% ALV.

Tarjolla mm.
Söderbacka-Matikainen Duo 715€ (sis. alv 10%)
(esitysmusiikki / taustamusiikki)

ELive Jazztrio 1050€ (sis. alv 10%)
(esitysmusiikki / taustamusiikki)

Soul What? Feat. Joonatan Rautio 2200€ (sis. alv 10%)
(omaa tuotantoa, konserttikokonaisuus)

Ohjelmatoimiston palveluiden hinnat ovat pakettilaskutushintoja, jotka sisältävät kaikki kulut esiintymispaikan ollessa 100km säteellä Kokkolasta. Hintoihin sisältyy myös Teoston lupamaksut, jotka ELive Music hoitaa kokonaisuudessaan yritysasiakkaiden puolesta. Soittoaika yhtyeillä ”Söderbacka-Matikainen Duo”, ”ELive Jazztrio”, ”ELive Viihde”  ”ELive Showband” ja ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio” on max. 2x45min. Hintoihin sisältyy tarvittava äänentoisto musiikille sekä perusvalaistus. Suuremmat valoshow:t sovittavissa erikseen. Ota yhteyttä, niin lasketaan tarjous esiintymispaikan ollessa yli 100km päässä Kokkolasta, soittoajan poiketessa mainituista tai jos etsit jotain erityistä kokoonpanoa tai räätälöityä esitystä. Hinnat sovitaan aina etukäteen, ei piilokuluja! 


STUDIOpalvelut

(hinnat sisältävät 24% alv)

Kitara- tai bassoraita äänitteellesi 230€/raita
(sis. alv 24%)
Kysy tarjous, jos haluat useampaa raitaa tai koko levyyn basso- tai kitararaidat.

Miksaus 50€/tunti (sis. alv 24%)
Masterointi ISRC-koodeilla 55€/biisi 
(sis. alv 24%)
Palvelu saatavana myös pakettihintaan, kysy tarjous!

Audio fix (teemme äänitetystä puheesta laadukkaamman kuuloinen) alk. 111,60€ (sis. alv 24%)


Äänituotanto

(hinnat sisältävät 24% alv)

Äänilogo alk. 475€ (sis. alv 24%)
Tunnusmusiikki, taustamusiikki videollesi tai mainosmusiikki yrityksellesi. Musiikin kesto < 1min. alk. 685€ (sis. alv 24%)

Äänituotannon äänilogo ja tunnusmusiikki, taustamusiikki ja mainosmusiikki palveluidein hintoihin sisältyy koko musiikin tuotanto: säveltäminen, äänittäminen, miksaus ja masterointi. Tarkka hinta sovitaan aina etukäteen, ei piilokuluja!


Konsertit

Söderbacka-Matikainen Duo 715€
Soul What? Feat. Joonatan Rautio 2200€

Konserttien hinnat ovat pakettilaskutushintoja, jotka sisältävät kaikki kulut esiintymispaikan ollessa 100km säteellä Kokkolasta. Soittoaika yhtyeillä ”Söderbacka-Matikainen Duo” ja ”Soul What? Feat. Joonatan Rautio” on max. 2x45min. Hintoihin sisältyy tarvittava äänentoisto musiikille sekä perusvalaistuksen.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Share This