Programbyrå

ELive Music programbyrå erbjuder levande musik till alla slags tillställningar och evenemang. ELive Music har ett brett kontaktnätverk till professionell sångare och instrumentalister som möjliggör mångsidiga musikframföranden. Vi erbjuder olika uppsättningar bl.a. Söderbacka-Matikainen Duo och Soul What? feat. Joonatan Rautio

Inspelningstjänster

Vi förverkligar och spelar in gitarrspår och basgitarr spår på beställning. ELive Music har en uppsättning av vintage instrument och förstärkare som används vid inspelningar. Vi satsar på kvalitet och använder bl.a. Neve 4081 försteg, Neve och Lynx converters. Mikrofoner som vi använder är bl.a. Neumann, Bang&Olufsen, Audio-Technica, Oktava, Shure osv. ELive Music erbjuder också mixningtjänst till studio- och liveinspelningar samt mastring med ISRC-koder för t.ex. videopublikationer. 

Ljudproduktion

ELive Music komponerar åt företag personliga ljudlogon och reklammusik på beställning. Genom oss kan man beställa hela färdiga produktionen: komposition, inspelning, mixning och mastring. Vi använder oss av professionella inom branschen och satsar på kvalitet.

Konsertverksamhet

ELive Music planerar och realiserar konserter samt projekt åt egna grupper. Ta kontakt om du har ett projekt till vilket ELive Music vore lämplig samarbetspartner. Besök våra Live sidor för att se aktuella konserter!

Share This