Programbyrå

ELive Music artister

ELive Music programbyrå erbjuder levande musik till alla slags tillställningar och evenemang. ELive Music har ett brett kontaktnätverk till professionell sångare och instrumentalister som möjliggör mångsidiga musikframföranden. Vi erbjuder olika uppsättningar bl.a. Söderbacka-Matikainen Duo och Soul What? feat. Joonatan Rautio.

Hur beställer jag musik till mitt evenemang?

När man väljer ett band till evenemang som man ordnar, finns det några allmänna saker att ta i beaktande. Till vilket ändamål söker jag jag musik? Är tanken att skapa en avslappnad stämning med hjälp av mysig bakgrundsmusik eller sökes underhållning i from av framförande eller dansmusik? Andra saker som påverkar ens val är bl.a. utrymmets storlek och möjligheter, budjet och ifall man har specialönskemål. Ibland behöver man till samma tillställning både bakgrundsmusik till middagen och fartfylld underhållningsmusik som man kan dansa till senare på kvällen. Vi hjälper dig gärna finna rätt alternativ till er tillställning.

Ovan kan du bekanta dig med några grupper i vårt utbud. Genom att klicka nedan på en beskrivning av karaktären på din tillställning framkommer passande alternativ.

Share This